Ons bedrijf

Bouwbedrijf Wegro B.V. is een kleinschalige bouwonderneming, die bestaat uit een traditioneel bouwbedrijf. Wij beschikken over eigen timmerlieden, metselaars, voegers en een tegelzetter.

Als bouwonderneming zijn wij breed georiënteerd. Wij richten ons op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen, bedrijfsgebouwen en scholen.
Wij werken met bekwame vaklieden die vele jaren in de bouw actief zijn.

Onze kleinschaligheid en open werkwijze zorgen voor direct contact en veel overleg met de opdrachtgever, waardoor u verzekerd kunt zijn van het gewenste resultaat.

Wij helpen met het begeleiden / aanvragen van bouwvergunningen. Omdat wij het tekenwerk zelf doen, kunnen wij uw eisen in combinatie met onze bouwkennis vertalen in een prachtig ontwerp.

Wij helpen en begeleiden u van het begin tot het eind zodat het eindresultaat geheel aan uw verwachtingen zal voldoen.

Kwaliteiten


NIEUWBOUW

De woningbouwprojecten voeren wij voornamelijk uit in opdracht van particulieren. In samenwerking met u, een architect, ontwikkelaar of makelaar wordt een zo goed mogelijk product ontwikkeld. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgever is Bouwbedrijf Wegro B.V. uitgegroeid tot de huidige solide organisatie.

VERBOUW

- Plaatsen van een dakkapel of een dakraam;
- Opbouw op garage of woning;
- Uitbreiding van de woning d.m.v. een aan-/uitbouw;
- Verbouwing badkamer / toilet;
- Aanpassingen inzake invaliditeit;
- Het plaatsen van metal-stud wanden.
- Het plaatsen van systeemwanden/plafonds.

RENOVATIE

In nauwe samenwerking met u en/of uw architect gaan wij planmatig en gedreven aan de slag. Geheel volgens de hedendaagse eisen en natuurlijk volgens uw eigen wensen. En met behoud van oorspronkelijkheid en karakter. Ons vakbekwame, ervaren bouwteam renoveert en verbouwt voor de lange termijn.

Werkzaamheden

Nieuwbouw:
De woningbouwprojecten voeren wij voornamelijk uit in opdracht van particulieren. Dit betreft in hoofdzaak vrijstaande, traditioneel gebouwde woningen. Voordeel is dat deze methode ons niet bindt aan één systeem en ruimte biedt om in te spelen op uw specifieke wensen. Bouwbedrijf Wegro B.V. is er meestal in het ontwerpstadium van een nieuwbouwwoning al bij betrokken. In samenwerking met u, een architect, ontwikkelaar of makelaar wordt een zo goed mogelijk product ontwikkeld. De nauwe betrokkenheid van Bouwbedrijf Wegro B.V. bij een project maakt dat optimaal rekening wordt gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Juist door goed te luisteren naar onze opdrachtgever is Bouwbedrijf Wegro B.V. uitgegroeid tot de huidige solide organisatie.

Verbouw:
Op het gebied van verbouw voeren wij zeer uiteenlopende opdrachten uit, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Bij verbouwingen staan uw wensen centraal! Samen met u bepalen we de beste optie om uw huis te verbouwen, waarbij we ook letten op de planning en prijs. We maken duidelijke afspraken over de uitvoering van uw verbouwing. Of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing, wij nemen u graag al het werk uit handen. Van het aanvragen van de bouwvergunning tot en met het opruimen na de werkzaamheden. Dat scheelt u veel tijd, geld en ergernis. Sterker nog: u profiteert van onze ervaring, vakkennis en service!

Renovatie:
In nauwe samenwerking met u en/of uw architect gaan wij planmatig en gedreven aan de slag. Geheel volgens de hedendaagse eisen en natuurlijk volgens uw eigen wensen. En met behoud van oorspronkelijkheid en karakter. Onze vakbekwame, ervaren bouwteam renoveert en verbouwt voor de lange termijn.

Certificaten

Bouwend Nederland:
Bouwbedrijf Wegro B.V. is aangesloten bij Bouwend Nederland, de brancheorganisatie voor bouwondernemingen. Een belangrijk speerpunt voor Bouwend Nederland is het bevorderen en uitdragen van de kwaliteit van de producten van de bouwbedrijven. Dit is voor consumenten, maar ook voor de bouwsector van belang. Tegen deze achtergrond zijn zogeheten ‘kwaliteitslabels’ ontwikkeld. Bedrijven die een dergelijk label (mogen) voeren, voldoen aan bepaalde criteria. Voor de consument geeft dit Helderheid en houvast.

Erkend Leerbedrijf:
Wij streven ernaar om ons personeel daar waar mogelijk zelf op te leiden. Dat is de reden dat Bouwbedrijf Wegro B.V. bevoegd is met de titel Erkend Leerbedrijf. Dat komt niet alleen de kwaliteit van ons eigen werk ten goede, maar is ook belangrijk om het aanbod van goede vaklieden ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Bij ons leren jonge mensen dat bouwen een aantrekkelijk vak is. Helemaal als je het kan leren binnen een onderneming waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat.

BouwGarant:
Als BouwGarant aannemer dienen wij te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Omdat wij als BouwGarant aannemer beschikken over de juiste diploma’s en ervaring, bent u verzekerd van vakmanschap. Ook hoeft u als opdrachtgever niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de BouwGarant aannemer. Afspraken worden schriftelijk vastgelegd en alle noodzakelijke verzekeringen zijn afgesloten.

Projecten


Nieuwbouw Huis
Molenbuurt Zeewolde

Nieuwbouw Huis
De Laaghe Veluwe

Loods Harderwijk Maritiem
Indusitrie Haven